aanbod:

kleuterscholen en lagere scholen

Animal Tails wil de stilte doorbreken en kinderen en jongeren een stem geven.

 

Wil jij ook samen met je klas op een unieke manier aan de slag gaan met thema's als communiceren, grenzen stellen en omgaan met emoties? Wil je ontdekken hoe je op een actieve en speelse manier kunt werken aan de klasdynamiek? Wil je bovendien ook keigraag bijleren over dieren? 

 

Geef je dan op om deel te nemen aan een laagdrempelige workshop van één voormiddag  of een volledige dag en geef je leerlingen de kans om op een natuurlijke en veilige manier te leren over zichzelf, de ander en de klasgroep.

 

Animal Tails komt op bezoek bij jou in de school en neemt verschillende diersoorten mee. Elke diersoort brengt een uniek verhaal mee, waardoor we ook iets over onszelf leren. Samen met leerlingen uit CDO Edugo campus Glorieux bieden wij verschillende fantastische workshops om te leren over jezelf en over dieren. 

 

Interesse?
Mail voor meer info naar: info@animaltails.be
Of neem contact op met Jorgen: 0479/18 03 45
Of surf naar: www.animaltails.be

 

Enkele reacties van andere deelnemers:


'De kinderen vonden het fantastisch, vertelden mooie verhalen thuis. Een aantal kinderen verlegden hun grenzen.'

 

'De kinderen leren omgaan met dieren met verschillende karakters. Ze worden uitgenodigd even na te denken over zichzelf en hun stijl waarmee ze mensen en dieren benaderen.'

 

'Ik heb er als juf enorm van genoten om de kinderen te zien samenwerken, emoties te zien tonen en delen met elkaar. De rustige en enthousiaste manier waarop dit alles werd gebracht heeft ervoor gezorgd dat zelfs kinderen met angsten voor honden toch mee durfden doen aan de eindactiviteiten. De kinderen fier zien terugkeren naar school geeft je als juf een dankbaar gevoel. Bedankt!'